

- А, тя какво прави?
- Цепи дърва.

-Няма го.
-Къде е?
-Бият го сега...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Рецептата е семейно наследство
Това ястие не само радва вкусовите рецептори, но носи със себе си спомени и традиции
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Ще се влюбите в този десерт
За да бъде одобрен, сладкишът е трябвало да следва традиционната рецепта
Ето я рецептата
Ето как да го приготвите
Трябва ви извара и около час време
Непременно опитайте тортата
Каква е тайната на шеф Иван Звездев